Nytt säljbolag för Lojer i Kazakstan

Nytt säljbolag för Lojer i Kazakstan

Image

Nytt säljbolag för Lojer i Kazakstan

Maryana Almenova tar över som chef för det nya bolaget

Lojers starka tillväxt fortsätter med öppnandet av ett nytt säljbolag, Lojer Medical LLP, i Kazakstan under våren 2024. Maryana Almenova har utsetts till chef för det nya bolaget. Maryana har en gedigen erfarenhet av kommersiell utveckling och har tidigare arbetat i säljledande positioner på bland annat Roche Diagnostics och Fujifilm (Medical Systems). "Vi är glada över att ha en erfaren person som ansvarig för vårt nya försäljningsbolag, och vi tror att Maryanas erfarenhet av hälsovårdsteknik i kombination med hennes utmärkta kommersiella kunskap om regionen kommer att driva tillväxten för vårt nya försäljningsbolag." säger Ville Laine, CEO för Lojer Oy.

Centralasien är en region med stark utveckling och rikliga naturresurser. Länderna har investerat kraftigt i utvecklingen av hälso- och sjukvården, vilket skapar betydande möjligheter för leverantörer av hälsovårdsteknik. Lojer och Merivaara har redan en lång historia av att leverera sjukvårdsutrustning till Kazakstan och angränsande länder. Förra året utforskade Lojer marknaden på en mässa för hälsovårdsteknik, och vi levererar för närvarande ett stort operationssalsprojekt i regionen.

Företaget kommer att fortsätta att göra affärer med befintliga partners, men med det nya säljbolaget strävar man efter en starkare närvaro, marknadskunskap och bättre service. Det nya säljbolaget förväntas också ge mervärde till sjukvårdskunder i Kazakstan och ytterligare främja utvecklingen av hälsovårdssteknik i regionen.

Maryana Almenova ser fram emot att öppna det nya säljbolaget: "Jag är verkligen entusiastisk över att leda Lojers initiativ i den här regionen. Potentialen för tillväxt och samarbete är enorm, och jag är ivrig att utforska möjligheter som ligger i linje med vårt uppdrag att göra en positiv inverkan på sjukvården. Det skulle glädja mig att träffa dig i vår monter under KIHE-mässan i Almaty den 15-17 maj. Vi ser fram emot meningsfulla diskussioner och möjligheten att bygga varaktiga kontakter."

Image

  LEVERANS

Vi levererar våra produkter snabbt över hela världen.

Läs mer om leverans »

  FINANSIERING

Vi erbjuder olika finansieringslösningar, bland annat leasing.

Läs mer om finansiering »

  SERVICE OCH RESERVDELAR

Underhåll och reservdelar, även för tredjepartsprodukter.

Läs mer om service och reservdelar »

Sekretesspolicy |Accessibility

Copyright © 2023 Lojer Oy. Alla rättigheter förbehålls.